Varför ska allt vara så svårt!?

Vi måste få en lägenhet. Mamma hitta en, men hyran är för dyr. Hon har inte råd med den. Eller det skulle bli 200-300 euro kvar/månad. Och det räcker ju inte till mat, kläder, bensin, skolböcker osv! Hatar att de ska vara såhär.. Om vi skulle få nånstansifrån en miljon euro så skulle det räcka till ett hus och möbler. Jag har länge villa flytta bort från pappa, och mamma har också velat det, men hon har alltid vetat att hon inte har råd med det, men nu menar hon allvar. Hon letar och letar efter lägenheter, hon har ringt och fråga om hon skulle få nån bostadsstöd, men nej, för hon har "för bra lön". Fan heller! Och det blir ju inte bättre när vi behöver 3 rum + kök.. Jag blir rikit snart galen...

Problem att äta frukost..

På morgonen skulle jag äta rågbröd, men klarade av att äta bara hälfen.. Sen gick det inte ner mer. Jag mådde illa, men jag var egentligen jättehungrig. Jag åt ett päron o de gick ner! Men bröd kunde jag inte äta.. Fattar inte varför det blir så. Och päron mättar inte. När jag väntade på bussen så trodde jag att jag skulle spy för jag var såå hungrig.. Undrar varför det blir så. För typ 2 månader sen hade jag det flera veckor så, och nu börja det igen.. Får se hur det går imorrn..


...

Fick inte smycket in! Jag försökte säkert 100 gånger... Så det blir då bara den ena piercingen...

Piercade mig igen :D



Gjorde nog ganska ont. Ser hemsk ut på bilden :D Nu när båda sidorna är svullna, så märker man inte det ens ;)

Piercade mig själv idag :)

Jag tycker det lyckades bra! Det är ganska svullet och gör ont pga att smycket som jag har där nu är för kort. Jag måste imorrn köpa två nya så jag kan göra en till. Den kommer alltså också i övre läppen men på högra sidan :)
Nu har jag 12 piercingar:
8 i öronen (2 av dem är töjningar)
2 i nedre läppen
1 i övre läppen
1 i tungan


Ska jag pierca mig själv?

Jag har 8 piercingar i öronen, 2 i undre läppen och 1 i tungan.
Jag skulle vilja ha 1-2 i övre läppen, 1 i näsan och många i öronen. Jag tänkte att jag skulle kunna pierca min läpp och mina öron själv. Men jag vet inte vågar jag :D En gång tänkte jag pierca min näsa, men sen vågade jag inte göra det, och jag tror jag hade en dålig nål som inte var så vass.

Vikten

Idag vägde jag 62,4! Jag har alltså gått ner! I går morgon vägde jag också 62,4, och jag vägde samma idag fast jag åt massor påskägg igår :D
Idag skulle jag kunna gymma. Det är ju skitsamma vad jag gör, jag kan ändå inte tala med Olli för han skitr i att komma på msn, but the revange's gonna be sweet.

Tänkte svimma idag..

Jag gick till simhallen, simmade 2 km, gick i duschen och sen i bastu. Efter det gick jag igen i duschen och sen började det bli bara svartare o svartare i ögonen.. Jag hörde nästan ingenting och jag var jättesvag. Jag gick fram till en kran och drack vatten, men det hjälpte inte. Jag gick för att klä om mig, men fast jag satt så tänkte jag svimma. Till slut tog det slut.
Jag har svimmat bara EN gång i mitt liv, när jag var 3 år och fick hjärnskakning. Men jag minns inget av det.

Jag har så TRÅKIGT! Jag kan inte ens prata med Olli! Han är aldrig på msn... Och det är dyrt att ringa/sms:a...
Han skulle kunna ringa åt mig men han fattar inte det... Han vill tydligen inte tala med mig. What ever.
Har det då bara tråkigt..

GLAD PÅSK! ♥


...

Jag orkar inte mer...

...

Jag äter aldrig mer igen

RSS 2.0