Har tänkt börja sälja smycken här.

Vet nog inte alls hur många som skulle vara intresserade, eller om det är någon idé att sälja här..

Imorgon skall min pojkvän flyga ifrån mig till nästan en vecka till Göteborg och jag måste simma ensam 4 gånger... Men när han är borta så hinner jag ju göra smycken! Vad kul! :)
Men det är ju ändå inget om man jämför med sommaren.. Då hamnar jag vara utan honom i typ 2 månader! Och jag kan inte vara med honom på hans födelsedag..
Och jag kan inte få jobb i Sverige för jag är 17!! Om jag ens skulle kunna jobba hos någon familj, sköta barnen, städa, diska, laga mat, klippa gräset, föra ut hunden osv.. Men jag känner inga familjer i Sverige..


Idag började vi med Anatomi och Fysiologi i skolan. Vi måste kunna:
Celler och vävnader
Stöd- och rörelseorganen
Nervsystemet
Sinnesorganen
Blodet och blodcirkulationen
Andningen
Matsmältningen
Hormoner
Njurarnas funktion och vattenbalansen
Huden
Immunsystemet

Kommer att vara jobbig kurs. Men en del har jag haft redan på högstadiet så jag kommer ihåg en del saker. Och nästa vecka har jag omtentamen i psykologi, hoppas jag kommer genom det..

Hatar vintern!

Jag hatar vintern. För att det är kallt och massa snö. Och det har aldrig varit såhär mycket snö under de 17 åren som jag har levt! Det smälter inte, eller om det smälter så börjar det snöa. Men nu syns det lite asfalt!! Denhär tiden på året brukar det vara varmt och INGEN snö. Kan gå ute utan jacka och ha på sig högklackade skor! Mamma köpte åt mig jättefina och dyra skor 2 veckor efter att jullovet slutat, och jag har bara väntat och väntat att kunna använda dem.. Men jag får väl vänta länge till ännu.



Igår var jag och Olli jätteduktiga. Vi simmade 2000 meter utan paus!! Är det inte fint??
Idag har jag städat lite, ska städa ännu mer. Och lite senare ska vi gå ut och "plocka" videkvistar som jag kan dekorera med mina ljuvliga fjädrar som jag köpte<3 Och jag borde köpa påskgräsfrön så jag kan så påskgräs :)

Igår slutade också min 5 veckor långa inlärning i arbete på daghemmet. Fick till vitsord en stark tvåa (3 e bästa man kan få)! Jag är glad :) Men jag är också jättetrött efter allt..
Skönt att det är veckoslut! Och skönt att det blir skola igen! Dessutom är det bara 10 veckor skola kvar ;)

Vatten är bra!

Idag läste jag i en tidning att vatten är bra när man bantar! Men enda problemet är att jag HATAR vatten! Det smakar helt hemskt, jag börjar må illa och får spyreflexer när jag dricker vatten.. Men nu bestämde jag mig! Jag ska dricka 2 liter vatten/dag. Satt en 2 liters kanna i kylskåpet så jag vet hur mycket jag har druckit.
Idag hade jag smyckestillverknings kurs. Kommer imoron bild på örhängen som jag gjorde. :) + Att jag har massor örhängen jag inte ännu har tagit bild på. Ska också göra det imoron. Men här är bilder på några som jag gjort:


Öthängen gav jag åt mamma och hon gillade dem jättemycket (somtur) :)

Orkade inte simma idag, men imoron ska jag och Oliver simma 2 km som vanligt :) Borde också träna magmusklerna varje dag, men orkar inte! Jag är sämst på att göra situps. Vill sluta genast när det gör ont i magen :D Oliver får vara min personal trainer ;) :D

Har tänkt på en tredje tatuering

Skulle vara en dödskalle med rosor i. Skulle tatuera den på armen.
Typ nåt som denhär:


...

Idag simmade jag igen 2km! Jag är ju duktig :)

Idag hände nåt hemskt... En människa som jag har litat på, som har alltid varit snäll mot mig osv. sa idag att jag är fet. Det hände på brandstationen när vi hade övningar. Jag gick in på toan och satt och grät där i typ en halv timme.. Jag hatar när människorna måste vara så elaka mot varandra.. Jag försöker ju hela tiden banta. Och jag har ju haft ätstörningar så dethär var faktiskt inte bra....
Jag vet inte hur jag ska glömma det..

Besviken...

Jag är SÅ besviken på mig själv just nu. Var och simmade 1500 meter och jag skulle simma 2000 meter... SÅÅ BESVIKEN PÅ MIG SJÄLV! Jag tänker inte äta mat mer idag, kanske högst 1-2 päron. Och måste göra massor situps.. Igår måste jag till gymmet.. Kanske ska springa på springmattan typ 10 km eller nåt..
Jag ska belöna mig själv med navelpiercing och tatuering när jag har fått ner 11 kg.

Smyckestillverkningskurs

Är med i skolans smyckestillverkningskurs. Har gjort smycken hemma också. Ringarna i armbandet och örhängen har jag själv gjort med hjälp av borrmaskin.

Örhängen

Örhängen

Halsband

Mobilsmycke

Armband

Och två likadana armband


2 km simning.

Vi simmade 2 km! :) Och nån jävla idiot tog min handduk när jag simmade... Det var min favorithandduk som jag fick till julklapp av Bettina och Alexandra.. Det var en ljusröd HelloKitty handduk...

Yay!

Idag vägde jag 61,8 kg! Det är nästan 1 kg mindre! ♥ Och idag ska jag simma 2 km :)

Simning, bowling, simning

Igår simmade jag 1100 meter och Oliver simmade bara 1000 meter för han fick kramp i tårna :D
Idag bowlade jag med Bettina. Imorgon ska jag simma med Oliver. Jag ska simma iaf 2km.
Imorgon får jag veta hur mycket jag väger. Jag bestämde att jag väger mig varje söndag.
Känns som om jag inte skulle ha magra alls...

Men nu ska jag sova. Gonatt! ♥

Min dag

06:00 vaknade jag. Gick i duschen, åt, klädde på mig och sminkade mig. Tog bussen 08:33. Blev nästan försenad från jobbet pga att bussen var mycket försenad. Var på jobbet 8 timmar. Tog bussen hem. Åt yoghurt och gick till simmhallen var jag simmade 1 km! Gick till butiken, köpte äppel och päron och gick hem. Åt mat och nu äter jag äppel :) Ska ännu lite senare göra situps om jag orkar :D Simning tränar ju också magen.
Pappa gav pengar till ett simhallskort. 30 gånger. 29 gånger kvar :D Tejen vid kassan sa att det är i kraft bara dethär året och att jag ska simma 30 gånger på dethär året om jag vill använda alla. Jag behöver inte ett år att få slut på det, det räcker ju bara 2-3 månader om jag simmar 2-3 gånger/vecka! :D
Skit! Jag kom int ihåg att jag är såhär allergisk åt äppel. Känns äckligt i halsen.. Men jag måste äta frukter istället för godis!

...

Inte mycket att skriva idag.. Hatar mitt utseende. Kroppen, ansiktet, håret, allt.

Är simning effektivt?

Vi simmade inte helt 1 km eftersom jag började känna mig sjuk.. Min panna var helt het. Har int ännu mätt febern. Men vi simmade 700 meter och det är väl bra det också? :) Måste också göra situps före jag lägger mig. Somnar sen också lättare när jag har tränat lite.
Imorgon har jag jobb från 09:00-17:00 så hinner inte göra mycket annat än situps, och orkar säkert inte heller för jag hamnar jobba 8 timmar med barn :D

Jag verkligen hoppas att jag får bort iaf 10 kg under 3 månader! Vill köpa nya bikini på sommaren och vill verkligen använda dem också på sommaren. Hur mycket kan man magra på 3 månader? Mamma sa att hon har hört att man skulle kunna magra 1kg/vecka eller hon var inte helt säker om det var så. Om det skulle vara så så skulle jag säkert få bort 12 kg. Men vi får se :)


Vikten

Idag vägde jag 62,6 kg, mindre än förr! Men det är pga att jag spydde hela natten och levde 3 dagar med blåbärssoppa när jag hade magsjuka.

Jag är 159,5 cm lång
Väger 62,6
BMI är då 24,5 som är alltså normal.

Mitt mål är att magra 12,7 kg så jag väger under 50 kg.
När jag väger 50 kg är min BMI 19,7 som också är normal.
Jag skulle kunna väga 47,4 och vara normal.
Om jag nångång lyckas bli 50 kg så kanske jag försöker ännu till 47,4.

Bara Oliver kommer hit så ska vi gå till simhallen, sen ska vi simma 1 kg och mer om vi orkar. :D

Gym idag, imorgon simning

Idag gick vi till en marknad. Hittade inget! Och det var mindre än förr. Men fick iaf frisk luft och så. Vi kom hem och gjorde inget nyttigt, kollade på Desperate Housewives och åt. När vi hade kollat 4 episoder av DH tänkte vi att vi går på gymmet. Där var vi en timme. Tänkte att imorrn ska vi simma! Som tur är simmhallen så nära att vi kan gå dit, får motion då också. Bestämde att vi ska simma 1 km, får se hur det går :D Oliver kanske orkar men vet inte orkar jag.

Btw, Oliver fixade min blogg. Blev snygg, men det är ännu en del som han ska göra.

En bild från gymmet :D


Blev ingen simning..

Det blev ingen simning idag pga en sak som jag inte vill tala om. Dessutom var det väl bättre så eftersom jag är jätteförkyld just nu. Imorgon ska vi till ett ställe med mamma och Oliver så får vi motion. Det är en dålig överraskning för Oliver så jag skriver inte mer om det :D
Mamma köpte choklad till mig och vi åt av det när vi kollade på NCIS men som tur har jag inte egentligen någon aptit så jag åt inte så hemskt mycket. Vanligtvis om jag äter en bit choklad så måste jag få mer och mer och mer och mer tills jag mår dåligt och önskar att jag inte hade ätit nåt.

Kommer att somna snabbt för jag ät trött! Jobbade hårt på dagiset idag. Det brukar vara 3 vuxna+jag och 22 barn, men idag var det bara 1 vuxen+1 och typ 14 barn. Dessutom kollade vi just en skitdålig film och blev ännu tröttare. Men imorgon blir det mycket frisk luft!

Gonatt! ♥


Vill bli smal.

Hela mitt liv har jag varit fet, och dessutom blivit mobbad för det. För tre år sen var jag kanske som smalast, men det var pga ätstörningar. Här är en bild som togs ungefär för tre år sedan. Jag gick då på 7:e klassen i högstadiet. Ser smal ut på bilden, har nog korsett, men nu rymms jag inte i den mer..
Det var ungefär för tre år sedan. Gick då på 7:e klassen i högstadiet. Ser smal ut på bilden, har nog korsett, men nu rymms jag inte i den mer..

Hade just en ganska hemsk magsjuka och gick ner i vikt 3 kg på en dag. Jag tänkte att jess! Äntligen blir jag lite smalare, men allt kommer att komma tillbaka. I 3 dagar har jag inte klara av att äta mycket något och då har jag önskat att jag skulle kunna äta normalt igen, men egentligen har jag varit ganska glad för jag inte får i mig för mycket mat.
En stor orsak till att jag är nu fetare är att jag hade en lindrig version av anorexi. Jag försökte äta så lte som möjligt. I skolan var det lätt eftersom jag inte vågade äta när alla såg. Alltid när jag åt i skolan var det nära att jag skulle ha börjat gråta. När jag började äta normalt steg min vikt upp tillbaka + att det kom lite extra. Förra året trodde jag att jag skulle få anorexi igen för jag slutade äta. Jag åt så lite som möjligt och drack mycket saft som innehåller lite kalorier, inget fett eller socker. Men det gick över, min pojkvän Oliver hjälpte mig.
Nu tänker jag igen att jag skulle sluta äta, men vill inte det eftersom det är väldigt ohälsosamt. Skulle träna på gymmet, simma osv om jag inte hela tiden skulle vara sjuk.. Imorgon ska jag väl simma fast jag just fick flunsa(igen). Men jag orkar inte mera bry mig om jag är sjuk eller inte, vill inte mer vara fet. Jag hatar att kolla i spegeln, hatar hur jag ser ut. Mår dåligt av att se ut såhär..
Vill vara som dom andra: smal, vacker, söt, snygg. Jag är inget av det. Orkar inte höra mera av andra att jag är så söt och snygg och vacker. Jag tror ingen som säger det åt mig.. Inte äns Oliver(förlåt<3)..

Kolla på dehär tjejerna, de är vackra, söta, snygga och SMALA!



Så ska jag också se ut nån dag...


RSS 2.0